čím chci být

čím chci být

Anotace: ........

Chtěla bych dostat křídla,
odletět pryč z tohohle světa,
schovat se do mraků,
dívat se na všechno z výšky.

Chci být motýl,
být volná,
poletovat si po světě,
nebát se ničeho.

Chtěla bych být ďábel,
a změnit tak věcí pár,
při tom neztratit svou vlídnost,
ale mohla bych změnit čas.


Chci být kapkou vody,
která je chladná,
přesto krásná.

Nic z toho však nejde,
nemůžu mít křídla,
nejsem motýl, ani ďábel,
nepodobám se žádné kapce.

Je to jenom můj sen,
moje přání,
které se rychle rozplyne,
jako mlha.
když se probudím
a všechno krásné zmizí.
Autor panenka chackie, 24.08.2007
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

probuzením všechno krásné nezmizí... chce se to jen lépe koukat!

24.08.2007 18:01:00 | zewlakk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí