Milostný dopis v notovém sešitě...

Milostný dopis v notovém sešitě...

Anotace: (..večer jsem bloudila samotná po bytě...)...majiteli Rudolfa Rubyho jeho Julius Caesar a zbylá PZD...

Do černých pecek s vlaječkou
a basového zámku
začaruji celou svoji
obalovou schránku...

Do vězení z černých linek
zavřu i svá kukadla
jen abych tě o pár vteřin
jen pro sebe ukradla...

...do kaskády vzdušných kmitů
zašeptám své hloupé sliby
dneska věřím na Jistotu
utichla má hloupá Kdyby...

...máš mých osm not.
Autor Ayla, 24.08.2007
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Teď čeká na hudebníka, ...
v černém fraku kouzelníka ...
Jako krysař přes flétnu tě
začaruje do labutě ...

04.09.2007 18:20:00 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí