Hluboce

Hluboce

Anotace: to víš jak si mě hanala do toho, abych ti napsala báseň ,tak tohle je asi můj první splněný slib někomu

Tys často po mně chtěla, abych složila ti báseň
řikala jsem jen ne, ze lží by byla lázeň
Ale dnes ráno sem to pojala
s tužkou v ruce mnoho síly nabrala

Má být pravdivá, jak toužila si často
co si o tobě myslím, v tom chtěla si mít jasno
Ikdyž o mně někdy ráda promluvíš
a nee jen kladně, to dobře víš
I přesto mám tě vždycky ráda
a zažily jsme hodně pádů
ale furt si jedna z nejleších kamarádů

Ty jsi ta ,co umí mě vždy rozesmát
a v chvílích samoty, by si mě v rohu nenachala stát
snažím se ti pomoct, když mou radu můžeš chtít
že si nejsi jistá, to nic neznamená
mě tu budeš vždycky mít
Autor InFiNiTy, 25.08.2007
Přečteno 444x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí