Poučení

Poučení

Anotace: Každý musí dávat pozor sám na sebe...

Pod tíhou bytí,
nevšímám si jak slunce svítí,
nevšímám si ani polního kvítí.
Proč je tomu tak?
Mám z toho mít snad strach?
Bát se, že vše bude tu jen krátce?
Nemužu vědět, v kom je ukryt zrádce.
Někdo si všimne mého sobectví,
nenechá vrátit mě do dětství.
Autor Sebastian_13, 13.05.2005
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí