Problémy ženy v manželském stavu

Problémy ženy v manželském stavu

Anotace: aneb výměna rolí občas neuškodí :oP

Problémy ženy v manželské stavu
jsou někdy přímo na popravu.
Každý den mít jen velký shon
z domova do práce, z práce zas dom.

A věřte, dá to občas fušku.
Copak jen budu furt dělat služku?
Ne a já si řekla dost.
Teď manžel ať skáče mi pro radost.

Když přišel domů, prý že má hlad
- on ví, jak za nervy zatahat.
Ale počkej, já ti dám...
" Tak si dneska uvař sám.
Místo telky se smíš dívat,
jak vařečkou řádně kývat."
Náhle brblá, to je řečí
z poza rohu na mě ječí:
" Vždyť jsme přeci manželé,"
tváří se dost nevrle.

" Ano jistě, a tak tedy
příště už buď prosím ready.
Já si teď zajdu do kina
film za chvíli začíná
a možná se stavím i v hospodě,
ale to ponechám náhodě.
A aby ses nenudil, utři prach
do rána přijdu, neměj strach."

Však místo kina šla jsem hnedle
k sousedce, co bydlí vedle.
Ta má totiž pochopení,
když jsem z mužských na zbláznění.
Autor Flamy, 25.08.2007
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na 16 let krásný názor... :D...

25.08.2007 18:48:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí