Slovo ke slovu

Slovo ke slovu

Anotace: Kratince seskládaná slovíčka na popud v odpověď jisté osobě.

Copak je hřích skládat slova ke slovu?
Copak je hřích psát verše někomu?

Kde je to psáno, že se to nesmí!
Kde je to dáno, že je to špatný?

Skládám si slova ke slovu,
píši je tobě, copak nemohu?

Odpověz veršem jestli můžeš
a jestli nechceš, tak nepiš vůbec.

Protože já chci skládat slovo ke slovu
a vesele je posílat někomu.
Autor Daviran, 25.08.2007
Přečteno 234x
Tipy 1
Poslední tipující: Erion Fate
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí