Pouta

Pouta

Anotace: Když člověk o vše v životě příjde, může už jen získat.

Život není bez mráčku,
často z něho krápe,
z očí slzy pláčí,
nejen o půl páté.

Vichřice a kroupy,
také velká tornáda,
svázali mě pouty,
dostali mě na záda.

Ztratil jsem Lásku,
co měl jsem tak rád,
všechno dal v sázku,
mohu jen vzpomínat.
Autor Robert Thomas, 25.08.2007
Přečteno 522x
Tipy 9
Poslední tipující: maena, Bíša, Maura, Bean, Meriel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí