Futuro...&...Finale

Futuro...&...Finale

Anotace: ..."A jeho neskutečně žlutý zuby se roztáhnou v nekonečnej úsměv, jako harmonika starýho žebráka a ty pochopíš, že něco..něco JE špatně..." (Doufam jen, ze muj preklad neni zas az tak spatny:)

Do ucha ti zašeptám
/Dechem budoucnosti/
Že po slunci se zrovna sklouzla další kapka
/A to, že zase o malinkej kousek pohaslo.../

To jak se upocený Bůh sklání nad svým skleněným glóbusem
/S cigárem v puse/
Ruce si dá v bok
A začne se smát
/A jsou mu vidět jeho žlutý zuby, který vypadaj jako plátek citrónový kůrky../

A ty vstaneš
Vezmeš si svůj kostkovanej župan
A budeš mít nepříjemnej pocit, že něco je špatně
Vykoukneš z okna...

A Bůh se ohne
Pro další sklenku Brandy
Když loktem shodí svůj skleněnej glóbus
/A nás už nebude trápit globalní oteplování/
A on si jen povzdechne
/Hm...Do háje.../

...A uvidíš jak se obloha řítí v miliónech střepech dolů
...A uvidíš Chaos
...A...a dopiješ si svůj hrnek kafe...

A ty vstaneš
/"Divnej sen.." Otřeseš se/
Vezmeš si svůj kostkovanej župan
/A budeš mít nepříjemnej pocit, že něco je špatně/
Vykoukneš z okna
A uvidíš tam
V miliónech střepech stát bosého muže
V bílém obleku
/S cigaretou v puse a sklenkou brandy v ruce/

A jeho neskutečně žlutý zuby se roztáhnou v nekonečnej úsměv
/Jako harmonika starýho žebráka/
A ty pochopíš, že něco..něco JE špatně...

....A upustíš svůj hrnek kafe...
Autor Fried Green Tomatoes, 25.08.2007
Přečteno 286x
Tipy 3
Poslední tipující: Fuori dal mondo, paranoidandroid
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-D...Futuro & Finale...

01.02.2008 14:18:00 | Fuori dal mondo

wow posílám další supertip a taky virtuální usměv!:-))))
ten tvůj bukowski-like styl se mi začíná neskutečně líbit xD
Máš smysl pro ironii a nadsázku...seš prostě můj člověk:-)

13.10.2007 18:49:00 | paranoidandroid

relativní a virtuální hrnek kafe :)

12.09.2007 21:46:00 | její alter ego

bal bla bla básní bych to nenazval

26.08.2007 13:49:00 | Jsem ten kdo jsem

To je skvělý !!!

25.08.2007 22:50:00 | Fay

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí