Orchidej.

Orchidej.

Anotace: Koncept textu písně pro muže s medovým hlasem mladého čmeláka,ale K.Z. do Olomouce již nikdy nepřijel.

Víc než krásné tělo,
dívko moje,
nemůžeš mi dát,
jsi orchidejí,
do pokoje,
se mnou spálil,
by Tě mráz.

Královno květů,
patříš jinýmu světu,
tomu,
co rozkvétá v létě,
při vínu a cigaretě.

Já nejsem přece,
pouto Tvoje,
nechci s Tebou,
do pokoje,
i ve stínu orchideje,
roztál bych tam,
jako loňský sníh.

První ses vždy,
rozcházela,
dnes jsem začal já,
proto říkám,
promiň,
po Tvém sorry,
orchideje,
nemaj rády hory,
a věř,
já horám,
snad krapet rozumím.

Nebuď,prosím,
z toho smutná,
neříkej,
že Ti život,
méně chutná,
když z cigarety Tvé,
stále stoupá,
stejný dým,
a věř,
já ohňům,
snad krapet rozumím.

Tak dnes naposled,
na Tvé zdraví,
kol Tebe krouží,
chlapi draví,
chtěj utrhnout,
vzácnou orchidej,
ale všichni,
smůlu mají,
žádná láska,
není na prodej.
Autor V.N.Losinský, 25.08.2007
Přečteno 493x
Tipy 26
Poslední tipující: Jarunka, hloubavá, zelená víla, Kapka, Házté, kikis, Lady Carmila, Martas1985, Iva Borecká, igniss, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jéé ta je nádherná..jako by mi něco připoměla...jen mě nenapadá co:-)

a líbí se mi stejné pasáže jako kolegyni podemnou:-)

31.12.2008 23:43:00 | Lady Carmila

dvě místa si odnesu sebou:

jsi orchidejí
do pokoje
se mnou spálil
by Tě mráz

a věř
já ohňům
snad krapet rozumím

16.02.2008 23:03:00 | hanele m.

Krasne jsi to napsal.. nikdy sam nebudes s poezii urcite ne...

26.09.2007 18:28:00 | carodejka

tak ta se mi líbí :)

10.09.2007 12:17:00 | jasix

Nemůžeš koupit, co se neprodává,...
Ve skleníku orchidejí, opojná vůně láka, však je dobře znáš...

26.08.2007 15:27:00 | Rybí_kost

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí