Dokonalá nedokonalost

Dokonalá nedokonalost

Anotace: Tato báseň je věnovaná mému nejlepšímu příteli, protože on je pro mě prostě nedokonale dokonalý a dokonale nedokonalý :)

DOKONALÁ NEDOKONALOST

Jsme tak blízko
a jsme tak daleko.
Neznám tě,
ale každý tvůj pocit prožívám stejně.
Všechno kolem se nás snaží rozdělit,
ale přesto jsme stále spolu.
Jsme tak stejní,
ale každý z nás je tak jiný.

Neříkáš nic
a přesto vím na co myslíš.
Nevidím tě,
ale vím, jaký výraz má tvoje tvář.
Nemluvíš na mě,
ale tvůj hlas mi zní v hlavě.
Nechodíš kolem mě,
ale tvoji vůni cítím všude.
Nelíbáš mě,
ale přesto chutnáš sladce.
Nedotýkáš se mě,
ale cítím hebkost tvých rukou.

Jsi nadějí v mých temných dnech.
Jsi slunce na mé zatažené obloze.
Jsi zima, která přikryje mou podzimní krajinu sněhem.
Jsi bytost pro mě nepochopitelně krásnou.
Jen jednu chybu máš.
Nepatříš mi!
Autor Dark Psyche, 13.05.2005
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí