Klaunova písnička

Klaunova písnička

Anotace: krátká romance o dávání a braní

Sbírka: Světlo

Když odcházím se srdcem na dlani
A v hlavě mám i v duši zmatek jen
Když odcházím, že žal mě dohání
Když zlobná zášť vládne zas po celý den
A zlá slůvka jež jedem zavání,
Se vrývají do srdce, jsem ponížen
Pak klaunskou masku vezmu si vždy rád
Vždyť jedni umí vzít jen co druzí chtějí dát
Autor Dermgen, 26.08.2007
Přečteno 472x
Tipy 5
Poslední tipující: Ještě dítě, pejrak, blue, s.e.n
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je parádní básnička-
přímo písnička,která vybízí ke zpěvu.

05.11.2007 03:28:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí