Kousek srdce

Kousek srdce

Anotace: ...kousek za kousek...:-)(5/2005)

Jen kousek srdce mi dej
jenmě ještě chvíli hřej.
Ať jsem ti mnohem blíž
až mou touhu ucítíš.

Jsi taková zvláštní holka
jsi vánek co do vlasů fouká.
Jsi slunce co do zad pálí
jsi krajina co mizí v dáli.

Jen kousek svýho srdce mi dej
já vím, že není na prodej.
Chci lásku tvou, tu ztracenou
chci lásku tvou, tu statečnou.

Jsi taková krásná holka
co zvláštně po mně kouká.
Jsi lék co rychle zapíjím
jsi nit touhy co odvíjím.

Jsi má touha, mé tajné přání
jsi květ co hlavičku sklání.
Jsi sirka co plamen zažehne
Jsi duha co na nebi se zaleskne.

Jen kousek srdce mi dej
a už nikdy neváhej.
Autor zaba.zuzla, 13.05.2005
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí