Snadné a nesnadné

Snadné a nesnadné

Anotace: (°)

když rozpřáhnu náruč,
málokdy tě uchopím
a když za mnou utíkáš,
pak vždycky vím,
že chci něco jiného
a vydám se to hledat....
s tím, že se budu nebát,
až to třeba objevím...
Autor Verena, 27.08.2007
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí