Kýč???

Kýč???

Anotace: ...

Budu tady dlouho potom
Copřestaneš psát dopisy ze záhrobí
S šálkem kafe v jedný ruce
A krucifixem v druhý...
A přitom nikdy úplně ta věřící...

Nebudu už víckrát doufat
Tvůj odchod i příchod
Byl by pro mě stejným kýčem
Jako ustlaný postele
Hned po ránu

Už nevzývám pláč
Jen ty pochop
Že dny s někým jsou občas delší
Než ty bez někoho
Autor Cassandra, 27.08.2007
Přečteno 279x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nezbývá mi, než souhlasit... moc zajímavě vyjádřeno...

27.08.2007 07:47:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí