Dneska Ne!!!!!

Dneska Ne!!!!!

Anotace: ....

Už si někdy viděl delfína
Uvnitř sklenice
S dvojitým ledem

Záložku dekameronu)
Tak osamělou
Jako nahou ženu
Uprostřed času
Uprostřed děje???

Nevšímej si mě
Jsem dnes jenom nedopitá
A to věčně skvělý defilé
Si budeš muset vymyslet asi sám...

Říkám to i bez omluvy
Jsem jen tichá nápověda
Co sama zapomíná text
Řekni - z dialogu
Stal se monolog
A tak?
Prostě zapomeneme?
A budeme stále indiskrétní
V první větě
A i v tý poslední?
Autor Cassandra, 27.08.2007
Přečteno 414x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí