Zločin v pohádkách

Zločin v pohádkách

Anotace: Konkurence princezny. Ne!

Nůž ve tmě zaleskne se
Sněhurka spinká
Otrávená mou zlobou
Vlasy černé a úsměv křivý
Ztratil si oči
Jak vidím
Můj milý
Neboj
Zkrátím tvé trápení
Sněhurko....
Kůži bílou pokryl samet
Rudé krve
Vzor kreslí na její tělo
Srdce žes jí dal?
Dobrá, najdu ti ho
Ale smůla...
Hledání je marné
Nacházím jen jedno
Její kámen
Černý
Jako Sněhurčino svědomí
Srdce ti spolkla jako drak
Co snídá princezny
Její srdce už netluče
Ale není mi bledulky líto
Skončil pohádkový život
V rukou
Šípkové Růženky
Co čeká
Na píchnutí do prstu
A polibek
...od tebe můj milý
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mno jako nevím, co tu kdo řeší, nicméně takhle báseň je zatím nejlepší :-)

27.08.2007 18:30:00 | Eclipse

Nechtěla bych být tou slečnou ve tvých fantaziích..:-D

27.08.2007 12:15:00 | Lorellin

ano hezky radikální řešení a velice hezká próza v básni!

27.08.2007 10:21:00 | Werushe

hezky radikální řešení ;)

27.08.2007 09:42:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí