Podzimní listí

Podzimní listí

Anotace: Stáří je jako čekárna pro mrtvé, ale čekání v ní může pěkně dlouho trvat...

PODZIMNÍ LISTÍ

Leželi na silnici a bylo jim to jedno.

Opilí se motali pod koly aut

a křičeli něco o drzosti.

Arogantní páni seschlí byli a síly měli málo.

Padali na beton – prázdní – bez života…

ten kolem nich proběhl už dávno.
Autor Dark Psyche, 14.05.2005
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí