Velká láska

Velká láska

Anotace: bylo,nebylo

Zahrňoval jsi mne obdivem,
říkal jsi,že pro tebe jediná jsem
žádnou jinou jsi neměl tolik rád,
teď to říkáš jiné......snad.

Stačilo velmi málo,
ty na jinou ses podíval
a mě,už neviděl
zase jsem volná jako pták
smířená s osudem.

Nebudu prosit o tvou lásku
na to jsem příliš hrdá,
jen přát si budu v koutku duše
aby ti to i s úroky vrátila ta druhá.

Abys ji opravdu miloval jako já tebe
aby ti za mne sebrala nebe,
s jiným ti odešla,spáchala hřích
já vidět chtěla bych slzy v očích tvých.
Autor takova, 14.05.2005
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už tak někdy bývá, že láska ochází a jiná na naše místo přichází a člověk zprvu to nejhorší tomu druhému by v amomu přál, nejraději však, aby vedle něj zas stál. Je těžký vyznat se v pocitech, je těžký vyznat se v lidech, někdy vztah vyhoří a zbytek není na první pohled vidět.

11.10.2005 21:22:00 | grázlík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí