Znechucení

Znechucení

Anotace: Kdy už se poučíme?

Vidím ve své budoucnosti
samé zvláštní okolnosti.

Ruce děravé od tíhy věčnosti.
Duše rozervané za své upřímnosti.

Mozek nestíhá,
když srdce nepobírá
co vše děje se kolem nás.
Nám to nevadí a děláme to zas.

Procházíme zdmi, porušujem mravnosti
však nikdo neřekne nám dosti.

Potřebujem sílu
Potřebujem autoritu,
aby ovlivnila míru svitu.
Autor Sebastian_13, 14.05.2005
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí