Sladké nevěry

Sladké nevěry

Anotace: ..I tak to chodí

Včera jsem mluvila s tvojí ženou
O nevěře - o Tobě
A já se jí marně snažila přesvědčit
Že to co mi teď dává
Mi ani nikdy nepatřilo

Pravda
Moc jsem jí nerozuměla
Přes ten křik
Jimž se snažila vytyčit to nejdůležitější

Křičela po celou tu dobu

A já se jen usmívala
Protože pláč
Mi v tu chvíli
Přišel až příliš levný
Až příliš fádní

A na okraj?
Budeme se nenávidět?
A pohrdat jinými
Ne samis ebou
Pro pár zakázaných chvil ?
Jenž poničili tebe
A zničili mě...
Autor Cassandra, 28.08.2007
Přečteno 238x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ta je taková životní...zajímavě napsaná (vím, že píšeš špatně česky, teď jsem si to někde přečetla) ale máš tam pár chyb..no ale obsah je zajímavé zamyšlení, takový otevřený konec...

01.09.2007 19:30:00 | Rybí_kost

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí