Nebe, peklo ,ráj...

Nebe, peklo ,ráj...

Anotace: Páni andělé, co bude s mou duší?

Kráčím
vzhůru gravitací,
spolek uvítací
u nebeské brány
do sebe zabraný
svačí.

Páni andělé,
co bude s mou duší?
Možná něco tuší,
nežil jsem vždy ctnostně,
lhal příležitostně,
srdcem i tělem.

Nyní přestávka,
nevidíš na dveřích smrtelníku?
Nůši hříchů máš na triku,
tak vrať se po obědě,
dva tisíce třicet pátý květen,
osmá přihrádka.

Augiášův chlív či čistá stáj
rozhodni se, koně sedlej,
cesta osudů ta vede
dle vůle vrchního velitele,
do světla anebo do prdele
nebe, peklo, ráj, nebe, peklo, ráj...
Autor Taog, 28.08.2007
Přečteno 331x
Tipy 2
Poslední tipující: Dota Slunská, hanele m.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prostě super

08.09.2007 00:45:00 | Elča

pod poněkud otřelým názvem se skrývá velmi neotřelá věc!
příjemné čtení!

01.09.2007 21:44:00 | callowsick

:-))..kdoví..

30.08.2007 21:28:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí