Příteli. . .

Příteli. . .

Anotace: O jednom krátkým procesu.

Zůstaň tu se mnou, příteli
když pomine naše veselí
tak v mojí chladné posteli
bude nám dobře, ne-li líp.

Sami a s lahví odvyknem bolu
hlavně když, drahý, budeme spolu.

Až budeš sám, tak, příteli
vzpomeň si na objetí mý
vzpomeň si na noci propitý
a nemysli na dny zabitý.
Autor o_o, 28.08.2007
Přečteno 414x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, Mademoiselle S.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pokud je to tvůj názor na běžný život, tak se klaním...

11.09.2009 20:53:00 | Shirai Yoshiro

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí