Přátelství a láska

Přátelství a láska

Anotace: Tohle je jedna z těch,které jsem psala svému kamarádovi,který mě zradil.

Přátelství je jako láska-V lásce se dva lidé milují,milují se takjako andělé své nebe.V přátelství se lidi mají rádi,nezradí se a dali by za toho druhého ruku do ohně.Přesně tohle cítím já k tobě.Známe se sice krátce,ale věřím,že tohle přátelství vydrží navěky!Když píši tyto řádky hořké slzy se mi kutálejí po tvářích,protože vím,že jeden z nás brzy toho druhého opustí navždy a nikdy už se nevrátí.Budu to já která jako první z nás opustí tento svět.Proto si važ přátelství,protože přátelství je jako láska,která neumírá.Stejně jako lásku ani přátelství nic a nikdo nerozdělí,ani SMRT!!!
Autor Pájík, 14.05.2005
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí