Konec...

Konec...

Anotace: Nemám co bych dodala,přečtěte si to a uvidíte sami...

Jen tak si ležím,samota mně obklopuje. Ticho křičí do uší a tma pálí do očí, po tváři mi stékají slané slzy. Po celém těle mně teple mrazí, myšlenky mají váhu vánku. Strach mi sedl na duši a vzal mi poslední zrnko jistoty. Slova ztěžkly,můj jazyk už je neunese, hlas slábne a ztrácí barvu. Vzduch houstne a je posycen vůní červených růží. Život ze mně utíká a smrt mé tělo naplňuje. Už si pro mně jdou slyším jejich kroky...
Autor Pájík, 14.05.2005
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí