Spěchám/Jinačí

Spěchám/Jinačí

Anotace: ...jak už od narození spěcháke ke smrti...znáte to také??

Spěchám za koncem,
od narození jen stárnu,
první v cíli - poslední v životě,
pocit slasti, nenávidět zároveň milovat…

„ Život a jeho všudypřítomnou duši,
těch pár řádek prokletého básníka,
několik jasných paprsků matky nás všech,
polibek na rozloučenou s novým dnem..!“

Vějířek nové rosy na ranním květu růže,
polední slunce vysoko nad dosahy našich rukou,
pár slůvek, několik vět do nepozorných uší,
snést z nebe nebo jen otevřít náruč?

Tak jsem se ohlédl za svým snem,
bez noci není den, láska a nenávist,
konec teď jen s radostí přijmu,
úsměv na tváři. Úsměv na tváři a v srdci…
Autor Láďa, 28.08.2007
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Znám to a stále sním...

28.08.2007 13:20:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí