Zemřel mi kamarád

Zemřel mi kamarád

Anotace: Když se na vás někdo vykašle, tak to bolí, hlavně když je to někdo, koho znáte spoustu let...

Oči jako dvě studánky, tělo chladné,
bez života, bez lásky.

Žíly bez krve, všechny je rozřezat,
žíly bez krve, vždyť jen kvůli sobě.

Vidím ten strach, co v něm vězí,
strach z nudnosti všedních dní,
- Jak slepý, co ve dne tápe v temnotách.
- Jak slepý, co v noci se raduje, že vidí zas.

Z šedi malované pocity,
pocity bez citu, bez radosti
- Jak nádech bez života.
- Jak chladná voda, co nezvlažila.

Slova, co mají význam, sladké lži,
slova, co nic neřeknou, lži, samé lži.
-Jak hluchý, co poslouchá ten hlas.
-Jak hluchý, co touží slyšet zas.

Rozdrásané srdce roztéká se mu v náručí,
ta chladná hrouda plná emocí z bezmoci...
...krvácí..

Krvácí tajemě rudé krůpěje naděje,
jež s lehkostí se k zemi snáší,
- opouští ho -
- nesnáší ho -

Černou tuží, na zašlou kůži si načmáral:
"Chlast, lži a fet, to je můj svět,
hloupá loutka na tomhle světě,
jen stín, co zjeví se ve tmě."
...nechte mě...
Autor Jarinek_666, 28.08.2007
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Má to tmosféru a originální formu:)) (jen je torchu vidět, že nic nečteš: SLEPÍ (?!!) - prosím oprav to... rve to ušia kazí jinak neobyčejně zajímavou báseň)

24.09.2007 15:03:00 | Ariana (Lori)

Toto sa ti fakt povedlo... úplně to na něho sedí..

28.08.2007 14:34:00 | antikriss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí