Kříž mezi stromy

Kříž mezi stromy

Anotace: Pod mohutným dubem, staletí kříž z kamene vytesán je, dvě ramena vítají tě říkajíc: "Pojď blíže, vyprávěj mě svůj příběh".

Pietní píseň dozněla a pro černé dřevo v zákoutí,
jen mysl oči zarmoutí.
... Pohřeb mu strojí ...

Jaký osud z něho plyne, to život uvíz na mělčině,
ruce k nebi lomící skrze slzy proudící.
... Smutek vládne ...

Osudů cesty a osudu rány,
do vínku života brzy jsou psány.
... Někdy nelze zvolit ...

Kde tiše šeptaj stíny stromů,
zavoněla tíha hrobu.
... Sepnul ruce, modlí se...

Kde začátek je, něco končí,
to se s námi tiše loučí.
... Umírá pro lásku ...
Autor Cryoman, 28.08.2007
Přečteno 372x
Tipy 1
Poslední tipující: estrellita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc hezke..

30.08.2007 21:32:00 | carodejka

Ráda poslouchám šepoty stromů...

28.08.2007 15:05:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí