Creature

Creature

Anotace: Možná vám to bude připadat zvrácené, ujišťuji vás však,že v každém z nás je něco zvráceného ;o)Příroda se nám zdá mnohdy krutá,tím co tvoří, ale není to spíš tím, že mi tomu nerozumíme?Člověk umí být krutější

Nemilovaný tvor
co sešel na scestí,
šumivý temný bor
stal se mu útočištěm a úkrytem jeho žalosti.
Avšak on, a zároveň ona, nepozbyl dosud hrdosti,
jednou za čas stane se z něj lovec,
bez strachu, zábran či lítosti.
Oběti jeho jsou převážně rodu lidského,
proto si vysloužil mnohá opovržení.
Co ale pro něj znamená mínění člověka ubohého?
Žízeň a naléhavý hlad pravidelně k němu přichází
a bestii k životu přivází.
Jen zabořit vražedné tesáky do něčího masa
a zalykat se syrovým pramenem života.
Ta povznesená slast nerovná se ničemu,
to dopřáno je ochutnat jen stvoření nočnímu.
Odsouzen k samotě a věčnému nenaplnění,
kořist přichází jen těžko ochotně a v nadšení,
přesto i na takovou čas od času narazí.
Prokletá a vznešená to bytost,
v níž hniloba zatracení provrtala se až na kost,
obchází nocí jako temný stín,
dech má jedovatý jak lektvaru blín,
aby čistotu nevinnosti bezohledně pošpinil
a její krásu tak navždy zhanobil.
To však není života jeho cíl,
to je také nutnost a osudového údělu díl.
Autor Eufrosinie, 28.08.2007
Přečteno 363x
Tipy 3
Poslední tipující: carodejka, Bloodmoon
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mě se to líbí....zvrácené, ale rýmované :)

31.08.2007 16:34:00 | stmivani.na.lepsi.casy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí