Tatry

Tatry

Anotace: Krásné,bíle i smutné jsou.

Tatry

Tatry, ach Tatry, jste bílé a příkré, sníh na Vás padá.
Vrcholky hor, úpatí skal, život je krásný, ale všechno mu vzal.
Tatry, ach Tatry, schované v mracích, vítr je prudký, mlha šedá.
Hřebeny strmé, lano se trhá, život je krátký, a proto sbohem.

Sněhové vločky se snášejí do překrásné bílé rokliny.
Jistě by v horách našel svůj krásný cíl.
Jeho tělo bylo pohřbeno za silné horské laviny.
Jen kousek mu chybělo a určitě by ještě žil.
Autor hejlos, 14.05.2005
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí