Ve vlnách zapomnění

Ve vlnách zapomnění

Anotace: půlnoční vzpomínky na minulost

Kráčela přílivem,
nahá,
jen v plášti z temnoty,
košilce z měsíčního svitu,

vlny jí šeptaly,
tiše,
příběhy hlubiny,
odrazy podmořského štítu.

Kráčela ve vlnách,
sama,
snad víla bez křídel,
dryáda stromu bez kořenů,

oči se dívaly,
kamsi,
do koutů paměti
plných mlh smutku, stínů.

Kráčela půlnocí,
navždy,
po břehu temných vod,
zemřelá duše v zapomnění.
Autor Drakonee, 28.08.2007
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Věřím na znovuzrození...někdy v budoucnu...pěkná báseň...:-)

29.08.2007 10:43:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí