U tří kuřat

U tří kuřat

Anotace: tuto básničku jsem slozila s Linou Lemrou, kdyz jsme zjistily, že nam byla vytopena a zcela znicena nase skola xD

Promiňte nám naši surovost
však šikany vaší již máme dost

už nás to tady věru nebaví
a možná proto jsme tak suroví

rozbijem vám židle, stoly
učit se půjdeme do stodoly
...nebo snad do hospody?
U Uří kuřat to my rády
máme tam svý kamarády...
Autor Sairis, 29.08.2007
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí