Zamilovaná

Zamilovaná

Anotace: Pravá láska:o)

Láska je Boží dar, jak pravý jedno přísloví. Samotný cit nazývaný "láska" nám napoví. Konečně jsem pocítila pravdivost ve tvé frázi, vždyť být zamilován, je jak brát extázi. Láska se mezi námi teprve nedávno zrodila, ten krásný nevinný cit. S tolika klukama jsem chodila, ale už s tebou mám ten správný pocit. Pocit, ze ty jsi TEN, kterého jsem celý život hledala, te ty jsi TEN můj vysněný, jedině ty jsi ten nej- to bych asi dodala. Ráda tě mám az moc, doufám, ze to víš. Ty jsi taková nemoc, kterou uz nikdy nevyléčíš. Hrozně mi na tobě záleží, vidím tě ve svých snech. Tvůj neodolatelný pohled mě vždy položí, není to pech? Tvé oči mě tak okouzlily, opravdu si tě nezasloužím, ale opět si přeji, abychom se mazlili, vážně se z tebe složím. Proto si přeju, abychom spolu zůstali navždy. Miluju Tě lásko!
Autor Mrs.Grázl, 29.08.2007
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí