Odpouštím

Odpouštím

Anotace: ***

Možná za pár let,
až moje vlasy budou šedivět,
odpustím všem,
kteří v zájmu dobra mi ublížili.

Odpustím tátovi,
že jsme si my dva nikdy nesblížili.
Mámě zapomenu,
že měla jazyk mnohdy hadí
a svému příteli všechny chyby,
které mi na něm vadí.

Ségře nikdy nevyčtu,
že jsem nebyla její kamarádkou,
které by vyprávěla zážitky po nocích
a babce,
to, že mi vyčítala špeky na bocích.

Sobě odpustím,
všechny ty malichernosti,
kterými jsem svou duši potápěla
slzami slanými jako je samo moře
a budu doufat,
že teď už bude jenom dobře.
Autor melebele, 29.08.2007
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak dlouho už doufám :o) ?

29.08.2007 19:39:00 | Lucijena

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí