Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: ....ne všechny jsou veselé....

Jen pár zbylých fotek na stěně
v zašlých rámech a popraskaných sklech,
dívám se na ně upřeně
a mráz mi běhá po zádech.

Jsou vzpomínkou doby a časů,
kdy bylo nám vážně skvěle.
Ještě teď slýchám z nich ozvěny hlasů,
ale nic víc - to je tak celé.

Na stole svíčka s vůní vanilky
už dohořela, a tak se ptám,
proč jenom vzpomínat na chvilky,
které jsou dávno už ty tam..?

A na zemi pár cárů z papíru,
pod rouškou prachu tu leží.
A v nich ta zrada jak vyšitá na míru,
- uvěřit mohla jsem stěží.

Vždyť pro mě byla ta tvá slova
víc, než pár ran do těla,
víc, než síla Achylova
tak hořce mne k zemi srazila.

A přátelství? To slovo bláhové
se rozplynulo do neznáma.
Nestálé jak deště májové.
A já zůstala? Jak jinak - sama.

Tak snad abych dala ty fotky dolů,
vždyť dobře znám ten fakt holý,
že je těžké zbavit se všech našich bolů
a jak vzpomínat občas bolí.
Autor Flamy, 29.08.2007
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty verše jsou úžasné :) Moc, moc, moc líbilo! :))

19.11.2007 20:45:00 | Franceska.Darness

Lépe se zapomíná na všední maličkosti, než na pořádný bol srdce a duše...pěkná báseň

29.08.2007 17:36:00 | Severka

:-) Kavec

29.08.2007 16:59:00 | kavec

Moc hezká.Škoda že vzpomínat je někdy tak těžké..

29.08.2007 15:26:00 | Eviah

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí