Penízkový přelud

Penízkový přelud

Anotace: já bych tak rád...

V dnešní době Jidáš žít
připadá si jako břídíl.
Za odměnu mrzkou svou
nic moc by nepořídil.

Zrady za větší peníz
na lidech se tu kují.
Korupce, tunely a aféry
v republice vesele bují.

Kdo může ten krade,
bohu mamonu propadá.
Že stále málo má
jenom jemu připadá.

Chráněn klanem mocných
svatozář kolem hlavy.
Obličej svatý nasadí,
nezajímají ho lidu davy.

Na chorobu svou lék zná
od příznaků se oprostí.
Dávky zvýší dle libosti
závratnou rychlostí.

Místo očí mince dvě
život veselejší se zdá.
Nejlépe celé zlaté
žlutý svět krásně vypadá.

Poslední dobou je mi divně
věřte tomu přátelé.
Obrázek Masaryka když zřím
hrozné svědění mám po těle...
Autor Modrý Adept, 15.05.2005
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí