Ve stínech

Ve stínech

Anotace: Děkuji: barči za tužku lůce za papír franku herbertovi za dunu....

Stíny ve stínech jiných stínů
Lidí a životů
Jiných lidí
Neprožitých životů
Ve stínech "lepších"
Ve stínech ze kterých nevykračujeme
Nechceme
Nemůžeme
Abychom nezastínili svit stoupajících světýlek
Hvězd
Měsíců
Sluncí
Letadel
Duší které chtějí víc
A ve stínu těchto hvězd
Je těžké je hrdě se nést

Životy v životech jiných životů
Autor FialovýKrálíček, 29.08.2007
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkně k zamyšlení...

31.08.2007 20:20:00 | Myrkur

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí