Dialog

Dialog

Anotace: taková blbost

Co říkají

Ahojky miláčku,jak rád tě vidím,
že pozdě přišel jsem,za to se stydím.
Tady je květina,lásko má jediná.

To byla doba,ráda tě vidím
nestihla jsem se upravit
za to se stydím.
Tady je zvěřina,lásko má jediná.

Cosi myslí

Bylo to báječné s klukama na pivu
ještě že sehnal jsem tuhletu květinu.
Ta zase vypadá,blbě se vyspala,
zvěřinu od matky určitě dostala.
Není tak nevinná láska má jediná.

Zase byl na pivu,že nese květinu
bylo to báječné s kámoškou na vínu,
ještě,že máma mi dala tu zvěřinu.
Stejně nic nepozná,láska má jediná.
Autor takova, 15.05.2005
Přečteno 356x
Tipy 1
Poslední tipující: jehlaspichlas
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přinesla zas kupu plnejch tašek,
prachy v bankomatu nevybrala.
Koupil jsem něco za šek,
jen ta kraksna se mi uondala.

-

Vybrala jsem prachy na ten nákup,
co s sebou městem vleču.
Měla jsem však velkej kalup,
že pro mě přijede, na to peču.

-další možnost, z mého repertoáru, co se dá uplatnit
také jinde.

19.11.2007 18:58:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí