mlčte už!

mlčte už!

Anotace: ...

do kůry břízy se steskem ryji
ze srdce tisíckrát vymazané jméno
melodie ostrá jak severní vítr
háže odlesky malých bohů
co poletují kolem a tiše pískají
tu tklivou, bolestnou, upící píseň
složenou pro nevděčnou holku….
mlčte už!
pasažéři životních muk
mlčte už!
zrádci lidských nadějí
mlčte už…
nechci slyšet tu sladkobolnou parodii na lásku…
je zrádná…tisíckrát ohraná
zapsána v duši, v srdci...jako to jméno
mlčte už!
nenašeptávejte radosti
nepřipomínejte stesky…
to vše v té písni zní….
mlčte už.
Autor Temeraire, 30.08.2007
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: Little_princess
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mlčím a dávám 100%.

30.08.2007 11:46:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí