Samoty blues

Samoty blues

Anotace: ...sám ve svých samotách

Samoty blues

V lehce erotické náladě,
raději dát si studenou sprchu.
A pak potají ve vaně,
vzývat naději, tu mrchu.

Láska dnes se nekonná,
napsáno na dveřích tvého bytu.
upřímnost takřka mechová,
mráz způsobil ti v srdci hotovou kalamitu.

A vítr zpívá, falešně smutný blues,
já se domů ploužím v podivném rytmu tanga.
V kalužích hledám svůj ukrytý vkus,
ruce v kapsách, v riflích od Must-yanga.

Tak pozdrav Pán Bůh samoto,
vidíš, už jsme zase spolu.
Láska určena na neurčito,
tak pojď, přisedni k smutečnímu stolu.
Autor Eliott Fargley, 15.05.2005
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí