Noční snění

Noční snění

Anotace: Do snů se občas vplétá něco, na co by člověk ani normálně nepomyslel a souvislosti jsou pak také veškeré žádné :)

NOČNÍ SNĚNÍ

Uléhám do tichého oceánu
a přikrývám se vlnou z bouře.
Noc mě má ve své moci.

A hvězdy padají do klína.
A z vánku je cítit jen vůně laciná.
A čas, který se zastavil,
rozdělil nás na spousty prázdných chvil.

Spánek můj usíná v mušli,
vlna sen polyká,
sůl se vypařila do lží,
ryba vzdychla do ticha.
Autor Dark Psyche, 15.05.2005
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí