Žij

Žij

Anotace: Jestli že je život to nejcennější, co máme, měli bychom ho patřičně prožít ;)

ŽIJ!

Žij teď! Ne až pak.
Žij teď! Ne jak rak.
Žij krásně nebo tak.
Žij naplno, ujel by Ti vlak.
Žij s láskou, nebuď vrak.
Žij rychle, pomalu, nezávisle, s chutí
a umři volný, jako pták.
Autor Dark Psyche, 15.05.2005
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí