Vyčítáš mi...

Vyčítáš mi...

Anotace: ...

Vyčítáš mi,
že Ti vyčítám,
že Tě kritizuji,
že s Tebou nesouhlasím.
Máš pravdu.

Až zjistíš,
že jsem přestala vyčítat
a že s Tebou ve všem souhlasím,
věz,že mi na Tobě přestalo záležet.
Jsem totiž zcela zdvořilá k těm,
kdo jsou mi lhostejní.
S těmi, které mám ráda,
na nichž mi záleží
a o něž mi jde,
se peru a hádám,
když hledám pro ně to nejlepší.
Autor fijalka, 31.08.2007
Přečteno 474x
Tipy 3
Poslední tipující: Šantir, Beepat
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moje slova :-)

05.12.2008 14:10:00 | Leknínka

...tak tak přesně tak to je ...

07.05.2008 09:22:00 | Beepat

... máš pravdu...

31.08.2007 11:38:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí