Ta,co přilétla z nebe

Ta,co přilétla z nebe

Anotace: ..aneb deformace indiáským létem...

Bytost k nám letí
z vyšších sfér,
tělo má z křišťálu
a stříbřitých per.

Pohlédne na tebe
paprskem světla,
vyzve tě do nebe
-na svoje křídla.

Je poslem mezi všemi.
Ta,co může spasit zemi.
Je prvním orlem z pěti,
ona tě prokoukla
a teď už pryč letí...
Autor D´Aninka, 31.08.2007
Přečteno 347x
Tipy 2
Poslední tipující: Badya
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zvlášt se mi líbí ta poslední část
Je poslem mezi všemi.
Ta,co může spasit zemi.:-)
moc pekné je to.

09.04.2008 20:47:00 | Sable

Povedený...;)

08.09.2007 16:11:00 | vinci

Moc hezké :D

31.08.2007 12:27:00 | Mary May

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí