Život houpe se ve větru...

Život houpe se ve větru...

Anotace: Není život jako život....aneb óda na svěží lístky pohupující se ve větru....

Bytosti mi drahé,
-Listy-
Proč je tak miluji?
Když ve větru tančí nahé,
neznají obavy
-jsou ještě malé.
Nemají představy
o světě dole...

Třepetají se,houpou
a hladí svá tělíčka,
Slunko je tatínkem,
Země je matička.

Zpívají písně
-do nekonečna-
Tajemně šeptají
slovíčka něžná.
Jen poutníkům odhalí
jiskru živou,
co v hloubi svých žil skrývají.
Dají jim nahlédnout
do světa míru,
kde zloba a nenávist nemají sílu.
Žádné hádky,zlost či nenávist,
žádné mříže ani oprátky.
Svobodně si žijí
_buď teď jejich host,
přestaň být krutým člověkem

--sobě pro radost--
Autor D´Aninka, 31.08.2007
Přečteno 342x
Tipy 4
Poslední tipující: Dilla, Badya
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí