Já chci být zlý!

Já chci být zlý!

Anotace: ***

Já chci být zlý,
chci být ďáblem posedlý!
Nechci mít šarm džentlmena,
pověst zlá ať je šířena.

Já chci být zlý,
k dospělým být přidrzlý.
Po večerech pít a hrát,
na diskoškách tancovat!

Já chci být zlý,
s nočním životem seznalý.
S přáteli chci flámovat,
na zákazech parkovat.

Tak už to pochopte,
já chci být zlý!
Mít pověst slušňáka,
to už mě nebaví!

Celou noc chtěl bych se s přáteli bavit,
Jak se mám, krucinál, dozoru zbavit?
Doma být v devět, ni chvíli víc!
Chtěl bych se odpoutat - zážitkům vstříc!
Autor dark_stuff, 31.08.2007
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí