Tunel

Tunel

Anotace: ................

Jdu tiše městem,
strach mám,
slyšel sem od dívky,
že v místě temném,
tunelu…..
zloději dnes se usadili,

už je vidím,
jen cesta jediná,
mě do domova dovede,
tak procházím jím…..

přibližují se,
jak vlci na oběť,
zbraň mi vypadává,
z ruky mé,
na kamenou podlahu,
hlasitým řinčením,

jsem v kruhu,
mezi lotry největšími,
jeden mi do těla nůž vráží,
mizí ve mně,
jak nůž do másla….

umírám sám….
ve smradlavém tunelu.
Autor Vlk v rouše, 01.09.2007
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavý nápad, ne zrovna nejšťastněji zpracovaný. třeba tady:
"zbraň mi vypadává,
z ruky mé,"
To z ruky mé tam vůbec nemuselo být. Zkus to přepsat, trošku si s tím pohrát, myslím, že tady to stojí za to.

03.09.2007 12:43:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí