Strom

Strom

Anotace: ...

Hučíš do mě jako do stromu,
Že prý si zažil hroznou pohromu.
Holka ti kopačky dala.
Na tebe se vy*kakala.

Stejně je ti to fuk.
Nemiloval si jí,
Protože si velký kluk,
Který si všechno dovolit smí.

Hučíš do mě jako do stromu,
Že prý si zažila hroznou pohromu.
Když jste šli na lodě,
Místo v lodi jsi byla ve vodě.

Rozmyl se ti make-up.
Ztrapnila ses před klukem.
Nemohla si dýchat.
Byla by ses udusila lokem.

Hučíš do mě jako do stromu,
Že prý to zažilo hroznou pohromu.
Doma si měla party.
Ztratili jste rodičů oblíbené karty.

Nahrazovat to musíš prací,
Z kterých každá blondýnka zvrací.
Zlámaly se ti nehtíčky.
Máš je teď moc maličký.

Hučíte do mě jako stromu,
Mám z vás hrozný deprese.
Říkat: „Miluju tě“ jemu či jemu?
Pořád do mě hučit ti jde
Nechte mě konečně být!
Mě je všechno stejně jedno!
Autor petunie.pet, 01.09.2007
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrá rada,když do tebe někdo začne "hučet",tak se zvedni a oedjdi...nebo si jednou zkazíš zdraví...jinak zajímavá báseň.

01.09.2007 20:57:00 | o3_gambit

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí