Bez banalit!

Bez banalit!

Anotace: Určitě víte, voc go.

Nikdy jsem nebazíroval na maličkostech,
příběh u mně hrál hlavní roli.
Někomu zlostí chrastí v kostech,
že jiní se jím neřídí jako voli.

Nebudu zatím měnit svůj psací styl,
obsah má u mne větší vážnost.
Píšu proto, abych nikoho nenudil
a třeba navázal náhlou známost.

Kritika není až tak směrodatná,
ukáže ti tvoje nedostatky.
Skoro každá láhev je už vratná,
nějaká se vrátí i k tobě zpátky.
Autor jehlaspichlas, 02.09.2007
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi uprimny a vtipny v tomhle krutem svete a to mam rada,pekne napsano.

03.09.2007 10:02:00 | carodejka

Baví mě číst Tvé básně. Dávají mi hodně a také jsou vtipné a o něčem.

03.09.2007 09:56:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí