Znamení?

Znamení?

Anotace: ..ne, ne

Radši nebudem předstírat
Že je to znamení
Je to jen srdce z kamínků
/je to jen hrouda kamení/
Radši si řekneme, že už jsme znavení
A smažem další vzpomínku

A budem hrát, že jsme nic neviděli
A budem hrát, že se nic nestalo
A všechny ty řeči si necháme na neděli
Vždyť přece víme, že nic není nastálo
Autor JamieJ, 02.09.2007
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj mocky povedený! jen tak dál!

02.09.2007 17:51:00 | Mecki

;)

02.09.2007 17:35:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí