Hvězdičko....

Hvězdičko....

Anotace: ...ty to víš....

svět se se mnou houpe
má milá hvězdičko
držíš mě v náručí
bylo by to krásné
kdyby to trvalo na pořád
odpočítávám nekonečno
a ty mi mizíš
zase se objevíš
bylo by krásné
to co není
má milá hvězdičko
kam jsi se zatoulala
možná chladíš nožky
ve studánce měsíce
nebo třeba v ranní rose
ale já jsem tady
a čekám na tebe
až si vzpomeneš
na svou mazlivou
maličkou
kočičku
....co chtěla by si hrát
Autor Jats, 02.09.2007
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dík, občas potřebuji něco něžně krásného…

13.09.2007 09:42:00 | kouzelníček

tuším, že ta maličká
stydlivoučká hvězdička
je ukrytá v dalekohledech hvězdářů..snílků, co mají to nač si nikdy nesáhnou

02.09.2007 21:14:00 | PUERO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí